Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Din søgning gav 13 resultater

 • MV-Intro-13

  En dejlig tur (MV-Intro-13)

  Novellen ”En dejlig tur” er fra ”Tre tidlige fortællinger” af Peter Seeberg. Peter Seeberg er på den obligatoriske litteraturkanonliste. Han omtales som en både modernistisk absurdist og en folkelig hjemstavnsforfatter.

 • MV-Intro-12X (1)

  Fem breve fra Vadehavet (MV-Intro-12)

  Bogen kan bruges til højtlæsning eller elevernes egen læsning i 4. klasse. ” I ”5 breve fra Vadehavet” fortæller en pige lidt om sin tilværelse på en ø ude i Vadehavet.

 • MV-Intro-14

  Hvem kender kysten bedst (MV-Intro-14)

  Opgaven er ment som en introopgave eller evalueringsopgave. Svarene på spørgsmålene kan ikke findes ved at læse en bestemt tekst eller kigge i en udvalgt bog. Eleverne skal kunne udlede svaret ud fra den viden de har om Vadehavet.

 • MV-Intro-4

  Lær Vadehavsord (MV-Intro-4)

  Når eleverne skal arbejde med Vadehavet er det vigtig at kende de ord, der bruges til at beskrive det. Der er lavet opgaver i forskellige sværhedsgrader til at..

 • MV-Intro-9

  Vadehavet fra prik til prik (MV-Intro-9)

  Tegn Vadehavsområdet… fra prik til prik og lær Vadehavsområdet at kende. Der findes både en lettere og en sværere udgave. Siden kan fx bruges som forside til elevernes arbejdsmappe til emnet ”Mit Vadehav”.

 • MV-Intro-3

  Læs Vadehavet på tværs (MV-Intro-3)

  Læs bogen Vadehavet på tværs. Den kan med 7.-8.klasse bruges som introduktion til emnet. Til 4.-5.klasse er udarbejdet en oversigt over sammenhængen mellem bogens afsnit og opgaverne på mitvadehav.dk

 • MV-Intro-5

  Vadehavs quiz og byt (MV-Intro-5)

  I Vadehavs quiz og byt bevæger eleverne sig rundt mellem hinanden. Med små kort læres eller repeteres de fagord man bruger til at beskrive Vadehavet.

 • MV-Intro-8

  Vadehavs-mini-puslespil (MV-Intro-8)

  Når eleverne skal arbejde med Vadehavet er det en fordel at kende de ord eller det fagsprog, der bruges til at beskrive det. Hertil er lavet et sæt minipuslespil og et Vadhavs-loop i to sværhedsgrader.

 • MV-Intro-11

  Vadehavsord på tværs (MV-Intro-11)

  Vadehavet findes ikke kun i Danmark. I alle de tre lande lærer eleverne engelsk og tysk, men da tysk er modersmål for tyskerne betragter man engelsk som det fælles Vadehavs-sprog – her er alle på lige fod.

 • MV-Intro-10

  Læs om e-bogen Ella Bellas eventyr – Vadehavet & Ribe (MV-Intro-10)

  Læs e-bogen Ella Bellas eventyr – Vadehavet & Ribe af Sara Helena Kangas. Det er en guidebog om Nationalpark Vadehavet og de oplevelser der i og omkring Vadehavet. Bogen, eller dele af den, vil kunne bruges til de ældste børn i børnehaven og de...

Indtast f.eks. opgavenummer